пʼятниця, 29 вересня 2023 р.



     1 жовтня - Покрова пресвятої Богородиці. В цей величний день всі українці святкують також День захисників і захисниць Вітчизни, День Українського  козацтва, та теперішніх воїнів, які тримають оборону нашої держави від російських нападників.

       До цієї дати у Перегінській центральній міській бібліотеці діє ілюстративна виставка – вшанування «Мужність і відвага крізь покоління»,  приурочена до Дня захисників і захисниць України та Дня українського козацтва.

      На виставці, до уваги користувачів, пропонуються книги, що містять документальні матеріали, спогади свідків подій про репресивно-винищувальну діяльність московського режиму.  Вона, наче наближає читачів до далеких подій, які відбувалися на початку зародження нашої державності.

      Сьогодні українські воїни тримають оборону кордонів нашої держави від російських нападників. Всупереч ворожим підступам і пропаганді, в Україні зміцнилася національна єдність, багато людей усвідомили цінність власної держави та війська, що захищає свою Батьківщину.

          Тож запрошуємо вас до Перегінської центральної міської бібліотеки переглянути виставку «Мужність і відвага крізь покоління».  

           Вітаємо усіх читачів з Днем захисників і захисниць України.


Немає коментарів:

Дописати коментар