четвер, 11 квітня 2024 р.

Город без турбот(година корисних порад)


    Весна – пора пробудження природи після холодів.. Весна – гаряча пора для всіх любителів вирощувати на своїй ділянці овочі, фрукти, ягоди, плодові дерева і, звичайно ж, прекрасні запашні квіти. Однак, не всі власники присадибних ділянок володіють необхідними знаннями та навичками про вирощування, догляд та зберігання врожаю. 

   Корисні поради господарям, щодо впорядкування присадибної ділянки та вирощування культур будуть не зайвими. Працівники Перегінської центральної міської бібліотеки провели годину корисних порад «Город без турбот».

    Також для всіх бажаючих оформлена книжкова виставка «У саду, і на городі…», яка розміщена в читальному залі. Видання, які ми пропонуємо для вашого огляду допоможуть любителям садово-городньої справи  отримати знання для ефективного впорядкування присадибних ділянок, догляду за садом та городом .

   Із приходом весни багато садоводів-любителів покладають життєдайну надію на сад.. Квітень – це хороший час для посадки і пересадки буквально всіх дерев і чагарників – і плодових, і декоративних. Один із розділів виставки «Сад вашої мрії» присвячений саме садівництву.

   Мрія кожного городника отримати якісну продукцію. Реалії теперішнього часу заставляють господарів переглянути вирощування багатьох культур з точки зору рентабельності. В цьому їм допоможуть матеріали ще одного розділу виставки «Город без турбот», а також матеріали про унікальні добрива, які збільшать вашу врожайність і покращать якість продукції.

   Якої б краси не був ваш дім, але коли біля нього немає квітів він виглядає сумно… Тому дуже важливо, щоб у вашому дворі квіти квітували з ранньої весни до пізньої осені. Світ квітів чудовий таємничий та загадковий. Про це – наступний розділ нашої книжкової виставки «Барвистий квітник».

   Облаштування власного городу і саду, посадка овочів і догляд за квітами стануть приємним заходом, якщо Ви будете віддаватися цьому процесу зі знанням.

   Сподіваємось, що ці книги допоможуть не лише отримати необхідні знання, але і одержати від спілкування з природою моральне та фізичне задоволення


Немає коментарів:

Дописати коментар