середу, 27 березня 2024 р.

Духовна скарбниця наших сердець

  

  Час посту, час покаяння, очищення і навернення, час покути, час примирення з Богом і ближнім. Це Божий заклик відчути біль інших, несправедливо скривджених війною.
     Людське життя…Неповторне і звичне, радісне і сумне, сповнене глибоких переживань…
    Люди, їх мільйони… Всі вони зовсім різні і чимось неповторні. Вони мов ті зорі на небі, що горять своєрідним світлом. Люди є дітьми Божими, а Бог є світло. Ми як Творіння Бога, повинні нести Світло по всій Землі і донести Його до найтемніших куточків, щоб освітити їх, допомогти іншим пізнати Бога.
 27 березня 2024 року у Перегінській центральній міській бібліотеці спільно із Перегінськими пластунами проведено годину духовності «Духовна скарбниця наших сердець»   . Саме любов Божа, життя у Бозі, християнські цінності та чесноти, час Великого посту і страждання Ісуса Христа…Це все було висвітлено у виховному заході, особливо зараз в часі Великого посту.

   До уваги присутніх бібліотекарі в читальному залі презентували бібліотечну виставку «Великий піст  - спасіння душі».  

     Бог – це любов, Бог – милосердя, Бог – єдність, Бог – молитва за нас, за мир, за Україну. Віримо, що Господь не покине нас, вислухає всі наші молитви і благословить на щасливе майбутнє. Тільки духовність людей, їх беззастережний патріотизм – саме ці чинники можуть бути надійною та головною запорукою міцності Української держави.


Немає коментарів:

Дописати коментар