четвер, 5 жовтня 2023 р.

Осінні барви

 


Поважний жовтню, пане мій ласкавий,   
Як личить вам оливковий наряд!...
Наталя Данилюк
  «Осінь пахне якось нерозгадано і чарує терпкістю принад», – так про осінь написала наша поетеса з Перегінська  Наталя Данилюк. Дійсно,  осінь – найзагадковіша пора року. На її початку є і ласкавість весни, і теплота літа, і власна незвичайна щедрість.

     Осінь підкрадається тихо і непомітно. І ось уже час милуватися неймовірними краєвидами за вікном, вдихати  ні з чим незрівнянний запах осіннього листя, слухати подих холодного вітру чи стукіт дощових крапель і…читати. Дехто обирає для осені книги, що зігрівають душу. Дехто полюбляє щось щемке і сповнене тихим смутком. А ще є книги, на сторінках яких живе сама осінь. Вони й знайшли своє місце на книжковій виставці- інсталяції   «Осінні барви»
    Восени хочеться писати і читати поезію – ввечері, після роботи чи навчання всістися зручно у кріслі і насолоджуватися гарними віршами. 
Саме для такої нагоди ми запрошуємо Вас на онлайн-годину поезії  «Осінні барви». Поети нашого селища дарують вашій увазі свої осінні шедеври. Всі творчі особистості різні, неповторні та неординарні, адже в кожного притаманна лише йому призма світосприйняття. Поети звертаються до осені, як до найулюбленішої пори, що спонукає до філософських роздумів і надихає до створення нових мистецьких шедеврів. 

                                                     Наталя Данилюк  "Руда і мовчазна" 


                                                    Мар'яна Король  "Осіння заметіль..."


                                                       Богданна Пілецька "Вартовий"


                                                   Наталія Волошин "Поезія про осінь"

Приходьте до бібліотеки та обирайте книги, які якнайкраще пасують осінньому читанню.





Немає коментарів:

Дописати коментар