вівторок, 31 жовтня 2023 р.

І знову книжковий дарунок


 


    



Дуже приємними бувають ті моменти, коли отримуєш подарунки, а особливо працівники бібліотеки  завжди дуже раді книжковим дарункам. 

Нещодавно краєзнавчий фонд Перегінської центральної міської бібліотеки поповнився цікавим історико-краєзнавчим виданням «Моє Перегінське: історія і сучасність» Любові Бойко. Книга видавалась та доповнювалась новими матеріалами вже три рази.





    Любов до історії і сучасності рідного краю, наполегливість і дослідницька праця впродовж багатьох років  спонукали вчительку початкових класів Перегінської ЗОШ №2 до видання цієї книги, на сторінках якої можна зайти пошуково-дослідницькі матеріали автора, архівні дані, спогади і розповіді односельчан, відомості з Інтернет-ресурсу, краєзнавчі розвідки інших авторів. Гортаючи книжку, можна дізнатися про смт. Перегінське з далекої давнини, ще від початку заснування, до сучасності, про цікавих і талановитих людей, дізнатися чим відоме і славиться селище.

    Ця книга – це величезний пласт пошуково-дослідницької роботи і вагомий внесок в історію нашого селища і буде добрим джерелом для того, щоб майбутні покоління пишалися своєю маленькою батьківщиною і цікавилися її минулим та сьогоденням

  Працівники бібліотеки висловлюють щиру подяку пані Любові за книжковий подарунок і велику пошуково-дослідницьку роботу з вивчення історії рідного краю. 


Немає коментарів:

Дописати коментар