вівторок, 21 лютого 2023 р.

Підсумкова нарада біблітечних працівників

 21 січня 2023 року  відбулася підсумкова  нарада працівників бібліотек Перегінської територіальної громади. Ця нарада була присвячена підсумковому аналізу роботи бібліотек за 2022 рік, а саме робота в часі війни.

    На початок наради присутні хвилиною мовчання  вшанували пам"ять Героїв Небесної Сотні та всіх Героїв, які загинули в час війни.

     Розпочала нараду начальник відділу культури Перегінської селищної ради Світлана Богданівна Худик, яка зробила аналіз робота бібліотечних закладів за минулий рік. Також основна увага була звернена на те, що хоч зараз дуже нелегкий час, але майже кожна установа відчула  покращення матеріально-технічної бази, а саме у презентації, яку зробили працівники віддіілу культури,  вказано де і який ремонт було зроблено протягом року. Подякувала працівникам , які своїми силами долучалаись до цих робіт.

    Звернула увагу на дотримання трудової дисципліни 

 


   Завідувачка Перегінською центральною міською бібліотекою зробила акцент на основних напрямках роботи бібліотек в нелегких умовах сьогодення і  зауважила. що бібліотечні працівники постійно мають всю свою роботу налагоджувати із місцевою владою - старостами сіл. Особлива подяка була всім працівникам за волонтерську допомогу в цей складний час в Україні.  Кожен на своєму місці наближає перемогу! Війна перекреслила багато наших планів, проте наші бібліотеки від перших днів ворожого нападу продовжують працювати, допомагають нашим захисникам в тилу, обслуговують малих, юних і дорослих користувачів, також тимчасово переміщених осіб.       

    Головний спеціаліст відділу культури Перегінської селищної ради  надала методичні консультації, практичні поради щодо висвітлення соціокультурної діяльності бібліотек на Інтернет сторінках. А також зазначила про участь бібліотек і їх користувачів у конкурсах.

  Бібліотекарі спілкувались, обмінювались досвідом, вносили свої пропозиції щодо роботи бібліотек.

Немає коментарів:

Дописати коментар