четвер, 15 лютого 2024 р.

Дякуємо за подаровані книги

     Щороку, 14 лютого, в світі відзначають Міжнародний день дарування книжок – свято, мета якого прищепити любов до читання.

    Книга – найкращий дарунок. А коли вона подарована бібліотеці, де її прочитає не один десяток користувачів, то це найцінніший подарунок.

   Дарувати книги – означає надавати людям ключі до   нескінченного світу можливостей та мудрості адже  кожна книга може змінити ваше життя, надихнути на нові ідеї та розкрити невідоме.

   Кожна книга – це подарунок, який несе з собою краплину магії, що робить наше життя барвистішим та насиченішим. Подарувавши книгу книгозбірні, продовжуємо їй життя і приносимо користь читачам.

   Даруймо книги – даруймо не лише слова, але й незабутні пригоди, надії та невичерпні можливості для розширення своїх горизонтів.

Працівники Перегінської центральної міської бібліотеки дуже вдячні нашим постійним читачам і новим друзям за книги, подаровані нашій бібліотеці і запрошуємо всіх бажаючих робити посильний внесок у примноження книжкових скарбниць.


Особливу подяку працівники бібліотеки висловлюють підростаючому поколінню, а  саме молодшій групі пластунів , рою «Голубки», які долучилися до акції та подарували книги нашим книгозбірням.
    
Щиро вдячні також вчителю українької мови та літератури, керівнику гуртків Перегінського ліцею №2, автору книги   "Стежками шкільної історії. Перегінський ліцей №2"

Віримо, що добрі справи завжди повертаються добром



Немає коментарів:

Дописати коментар