вівторок, 21 березня 2023 р.

Поезія єднає серця



Поезія –це завжди неповторність,

Якийсь безсмертний дотик до душі.

                                                                                                                                                                 Л. Костенко

   День поезії – свято словесної чуттєвості й довершеності. Віддавна саме поезія була і залишається мистецтвом зображення прекрасного у слові. 21 березня традиційно святкуємо Всесвітній день поезії. Це свято відзначають в усіх куточках планети. Поезія має важливе значення у духовному збагаченні людини. Вона покликана хвилювати, давати насолоду, плекати високі почуття, згуртовувати націю і об’єднувати людство.  Тут автор залишає  частину себе та місце для роздумів читача. Поезія – це музика душі…

  З нагоди Всеукраїнського дня поезії Перегінська центральна міська бібліотека презентує бібліотечну виставку -  «Поезія єднає серця», на якій представлені збірки відомих авторів нашого краю: Л. Михайліва, Н. Данилюк, Л. Шмигельської, Н. Волошин та інших поетів.

   Й оскільки поети ніколи не стояли осторонь подій, після яких життя ділиться на «до» та «після», ми вирішили, що саме їхніми голосами сьогодні має звучати наша реальність. Тож запрошуємо всіх шанувальників мистецтва до відео-перегляду авторського вернісажу «Поезія написана під час війни».


   Вкотре переконуємося в тому, що наші письменники неймовірні. Бажаємо їм сил та наснаги, таланту і безліч ідей для створення шедеврів.

Нехай Муза буде завжди з вами!Віримо, що перемога вже близько!


Немає коментарів:

Дописати коментар