понеділок, 20 березня 2023 р.

"Україна непереможна"

  Кілька днів тому наша бібліотека отримала в подарунок колективну збірочку "Україна непереможна". Це продукт 70 сучасних українських поетів з різних куточків нашої країни, котрі створили свій фронт проти московської орди. Збірка налічує 400 сторінок і побачила світ завдяки велетенській праці активу літературно-мистецького коша "Ріднокрай", зокрема поетів-активістів, таких, як Наталія Данилюк, Олександр Печора,  Микола Вересень та ін Поети знаходять нові слова, рядки, вірші, щоб розповісти про ці події. У новій книзі «Україна непереможна» знайшли своє віддзеркалення віра у світле майбутнє та незламність українського народу, мрії про мир та тривога за долю Батьківщини.. Книга стане цінним подарунком нашим захисникам, котрі щоденно наближають нам велику ПЕРЕМОГУ. 

  Працівники та користувачі  бібліотеки щиро вдячні нашій постійній дарувальниці, поетесі від Бога, мудрій, добрій Людині НАТАЛІ ДАНИЛЮК за добрі дарунки для наших читачів. 

   Попри війну, попри всі негаразди буденного життя українське художнє слово живе і житиме в віках. Напередодні Дня поезії вітаємо всіх поетів України із святом. Добра Вам, миру та творчої наснаги!

СЛАВА УКРАЇНІ! ГЕРОЯМ СЛАВА!


Немає коментарів:

Дописати коментар