середа, 3 березня 2021 р.

Поетична віхола Наталі Данилюк

 В наше життя завітала весна і принесла нам багато свят. Одне із них  3 березня –День письменника. Працівники Перегінської центральної міської бібліотеки  щиро вітають зі святом всіх творців слова- прозового і поетичного!!! Бажаємо вам хороших і вдячних читачів, цікавих літературних зустрічей і презентацій, натхнення і невичерпної енергії, нових творчих ідей, успіхів у всіх починаннях!!! 

   Неймовірні люди живуть поряд з нами. Ми інколи за буденними клопотами того не помічаємо, а вони кожного дня творять щось прекрасне, аби наш світ грав незбагненними барвами. Отака неймовірно талановита намистинка причаїлася у куточку карпатських гір у селищі Перегінське. Дуже скромна, привітна і талановита жінка -  Наталя Данилюк, яка  ще й народилася в межах днів святкування дня письменника. Вже протягом багатьох років з-під її пера випурхують негаданої краси птахи – прекрасні поезії. Вони беруть у полон уже з перших рядків, змушуючи повірити, що життя і весь довколишній світ – це найнезбагненніше диво, яке дано відчути кожному із нас.

  Шановна Наталіє Василівно! Ще раз вітаємо Вас і літературне об'єднання «Горгани» із святом! Щиро бажаємо Вам сонячних світанків, невичерпного здоров‘я, втілення бажань і задумів, нехай у серці повсяк час володарює Любов, а щастя супроводить у житті!!

Працівники бібліотеки та народного дому підготували інформаційну відео-довідку про славну перегінську поетесу НАТАЛЮ ДАНИЛЮК:



Немає коментарів:

Дописати коментар