пʼятницю, 5 січня 2018 р.

З Колядою, будьте здорові!

   Завітайте до Перегінської міської бібліотеки, бо це чудова можливість познайомитися з традиціями зимових свят: Нового року, Різдва Христового, , Стрітення  та ін.  У нас  ви зможете поповнити скарбничку традицій святкування цікавими ідеями і знайти щось нове.
    Книжкова  виставка «З Колядою будьте здорові» проілюструє, як святкували новорічно-різдвяні свята українці. Тут ви знайдете цікаві книги про звичаї та традиції українського народу в зимові свята. Бібліотекарі проводять бесіди із читачами, розповідаючи їм про традиції святкування:  народні обряди, тексти колядок та щедрівок, автентичний український одяг.
     А ще на абонементі бібліотеки оформлено виставку – привітання «Різдвяний вернісаж» -  малюнки  учнів Перегінської ДШМ, вчитель Оксана Матішак . Ці виставки  привертають до себе увагу користувачів і запрошують  провести яскраві моменти з книгою та малюнком. Такі  композиції - побажання всім миру, злагоди, любові та заклик до цікавого, захопливого читання.
     Давні різдвяні традиції відроджуються сьогодні. У багатьох місцевостях України, у багатьох родинах урочисто відзначається Різдво, відбуваються колядування і щедрування. Тож хай різдвяні свята проходять в українських домівках весело і з любов’ю. 

Немає коментарів:

Дописати коментар