вівторок, 22 серпня 2023 р.

З Україною у серці


 День Незалежності України – це одне з найважливіших свят для українців. Це свято особливе, як унікальні ті події, що відбувалися у 1991 році. У цьому році нашій прекрасній, волелюбній, незалежній державі виповнюється 32 роки. Напевно, зараз у кожного з нас одна спільна мрія - мир на нашій рідній землі.   

Напередодні  свят у Перегінській центральній міській бібліоттеці оформлено книжкову виставку-експозицію «Україна непереможна».

   Цього року ми дещо незвично святкуємо велике державне свято в умовах воєнного стану.  Багато українців залишили Україну, свої домівки, своїх рідних і змушені були виїхати за кордони нашої держави.  Але їх патріотичний дух , їхня любов до Батьківщини живе з ними і вони через онлайн- привітання вітають всіх українців із Днем Незалежності. 


                                                             Привітання з Латвії


Голосове вітання з  Польщі



смт. Перегінське

смт. Перегінське

   Працівники  бібліотеки щиро вітають  з 32-ю річницею Незалежності України. Вже майже два роки – це роки великих випробувань, пора сподівань і надій, нехай же всі вони справдяться. Від усього серця бажаємо Вам,жителі смт. Перегінське та всієї Територіальної Громади , щоб життя завжди було яскравим і багатим, як кольори нашого Державного стягу: синім і мирним, як небо, та жовто-золотистим, як пшеничні поля України! Хай кожен герой повернеться додому, наповнений силою духу, невичерпною енергією та незламним переконанням, що Україна понад усе!Нехай якнайшвидше над нашою державою засяє сонце ПЕРЕМОГИ!


Немає коментарів:

Дописати коментар