четвер, 6 липня 2023 р.

Сила України в єдності родини


    З родини починається життя людини. Родина – це безпечний і затишний дім, а родинне тепло й уроки життя – це те, що людина бере із собою в усі дорослі шляхи. Саме у родинному середовищі формуються такі якості як  віра, любов, повага милосердя, доброта.

   Український День родини відносно молоде свято і відзначається з 2012 року. Відповідний Указ Президента України № 1209/2011 "Про відзначення в Україні деяких пам’ятних дат і професійних свят" був підписаний 30 грудня 2011 року. Святкування цього дня має щорічний характер і встановлено на 8 липня. Адже українці споконвіків славилися міцними сімейними устроями, та духовною єдністю поколінь, а ще вірою в національні символи-обереги – безцінну спадщину минулих часів. 

   Родина – це найголовніше в життя для кожного з нас. Щаслива родина – це коли всі разом збираються вечорами і розповідають одне одному, як вони провели день. Мати міцну, дружну родину у всі часи було і є почесним. Повага до батьків, любов до дітей – ці родинні традиції передаються українцями із покоління в покоління.

   До найродиннішого свята в Україні пропонуємо перегляд книжкової виставки-інсталяції «Сила України в єдності родини», яка організована в Перегінській центральній міській бібліотеці.

   Шановні користувачі! У нинішньому динамічному світі родина не лише не втратила сакрального значення, а і набула ще більшої цінності. Родинне тепло дає нам всім відчуття безпеки, любові та розуміння. 

   Бібліотекарі Перегінської центральної міської бібліотеки вітають всіх зі святом та бажають своїм користувачам міцної дружної родини та сімейного затишку.


Немає коментарів:

Дописати коментар