четвер, 21 липня 2022 р.

Подарунок від Інституту Української Книги

 

   На сьогоднішній день, на жаль, оновлення бібліотечних фондів відбувається вкрай повільно. Чи не єдиним джерелом є Державна програма поповнення бібліотечних фондів.

   А наша Перегінська центральна міська бібліотека стала однією із  бібліотек, які в 2021 році були відібрані Українським інститутом книги та отримали новесенькі 684 нових, крутих, якісних, стильних, ілюстрованих та цікавих книг українською мовою. А це – неоціненний вклад у майбутній розвиток наших читачів та бібліотеки зокрема?!  До речі, загальна вартість «свіжої» літератури складає 100542 грн, а до переліку видань входять книги українських та зарубіжних авторів як для дітей, так і для дорослих. Ми вперше отримали літературу за такою програмою від Українського інституту книги, виготовлену за державним замовленням. Для цього ми взяли участь у відборі. Приємно, що наша бібліотека була відібрана для передачі цих видань. Я думаю, що наші читачі зможуть найближчим часом отримати справжню насолоду від читання новесеньких, сучасних видань! 

   Тож працівники бібліотек Перегінської ОТГ запрошують своїх користувачів до читання нових , дуже цікавих книг!!!


   Кожен читач, який завітає до наших бібліотек знайде книгу на свій смак та отримає неймовірне задоволення від прочитаного та великого вибору літератури.

   Висловлюємо щиру подяку Українському Інституту Книги за подарунок та можливість поповнювати бібліотечні фонди новою літературою для читачів різного віку та вподобань.



Немає коментарів:

Дописати коментар