понеділок, 25 липня 2022 р.

"Українці – нація Героїв" (до дня Державності України)

 Нинішнього року  ми вперше  відзначимо День Української Державності  28 липня.

День Української Державності буде утверджувати зв’язок українців, які живуть тепер, з багатьма поколіннями нашого народу

Увести нове свято запропонував Президент Володимир Зеленський. За його словами, «точка відліку» української державності ― заснування Києва, столиці Київської Русі й сучасної України. Тому нове свято відзначатиметься 28 липня ― у день хрещення Київської Русі

Цього року минає 9 років від початку Революції Гідності, 8 років відколи війна охопила східні кордони нашої держави. Сьогодні вже шостий місяць повномасштабної війни  агресора проти України. В різні часи історії України наші герої боролися за її незалежність і єдність, берегли батьківську землю і ніколи не забували, якого ми роду, з якого джерела черпаємо силу і наснагу.

Працівники Перегінської центральної бібліотеки пропонують вашій увазі віртуальну виставку літератури «Українці – нація Героїв». Вашій увазі пропонуємо книги, присвячені відважним Героям, мужнім воїнам, захисникам України починаючи від козацьких часів до сьогоднішнього дня.Книги, представлені на виставці – спогади, свідчення та життєписи Героїв.




    А також в бібліотеці діє до Дня Української Державності книжкова виставка "Живи Україно , прекрасна і сильна" 



    Україна – в серці кожного з нас! А її майбутнє – в щоденній праці її громадян на своєму місці і в доступний спосіб реалізовувати споконвічні прагнення українців, розбудовуючи країну. Стараймося жити за законами Божими, законами природи і законами держави! Бог з нами і перемога вже не за горами!

     


Немає коментарів:

Дописати коментар