вівторок, 9 листопада 2021 р.

«ХАЙ НЕ ЗГАСНЕ ВАША ВІРА В ЩЕДРІСТЬ ЛЮДСЬКОЇ ДОБРОТИ».


 В 2021 році День працівника соціальної сфери України припадає на 7 листопада.

    День працівника соціальної сфери – свято, яке по праву належить тим, хто виявляє милосердя, робить добро не тільки зі службового обов’язку, а й за велінням совісті та покликом душі. Соціальна робота — це практична діяльність, що відбувається у складному, змінному середовищі. Соціальному працівнику доводиться стикатися з різними сферами життя людини і суспільства

  Піклуючись про людину, її майбутнє, забезпечуючи надання соціальних гарантій і допомоги тим, хто потрапив у нелегкі життєві ситуації, соціальний працівник робить вагомий внесок у розбудову демократичного, громадянського суспільства.

   До Дня працівника соціальної сфери в Перегінській центральній міській бібліотеці проведено свято «ХАЙ НЕ ЗГАСНЕ ВАША ВІРА В ЩЕДРІСТЬ ЛЮДСЬКОЇ ДОБРОТИ».

   Ведучі свята Оксана Яцишинець та Ліда Мельник акцентували увагу, що саме соціальним працівникам  властиві такі якості, як самовіддане служіння обраній справі, доброта і милосердя, чуйність і щедрість душі і все це винагороджується вдячністю і повагою мільйонів українців, яким вони несуть розраду і тепло, допомагають долати життєві труднощі, додають віри і впевненості у завтрашньому дні.

 Від імені селищного голови з вітальним словом соціальних працівників привітав заступник голови Перегінської селищної ради Василь Леонович Глинка і вручив грамоту  директору територіального центру Олександрі Юріївні Бойко за самовіддану працю та допомогу людям.

В свою чергу директор територіального центру Олександра Юріївна Бойко також привітала своїх колег із святом, висловила  безмежну вдячність за їхні подвижницькі зусилля та побажала , щоб невичерпною була чиста криниця їхніх сердець, а заслужена шана додавала  сил і наснаги на нові здобутки у цій справі. Та нагородила подяками працівників із великим досвідом роботи, а це: Стефурин Мирославу, Кулик Наталію, Країло Тетяну, Мельник Христину, Лесяк Ганну та Петреній Оксану.








   У цей вечір присутні на святі мали чудову нагоду почути пісні у виконанні методиста Народного дому Віти Олексій.







Немає коментарів:

Дописати коментар