вівторок, 5 жовтня 2021 р.

Виробнича нарада бібліотечних працівників

    5 жовтня 2021 року в Перегінській центральній міській бібліотеці відбулася чергова виробнича нарада бібліотечних  працівників відділу культури Перегінської селищної ради . На робочій зустрічі завідувачка Перегінською центральною міською бібліотекою Любов Богданівна Абрам розповіла присутнім про участь її у обласній  школі менеджера «Публічні бібліотеки: промоції читання», яка відбулася 28 вересня 2021 року на базі Ямницької сільської бібліотеки Ямницької сільської ради,  учасниками якої були директори/завідувачі публічних бібліотек територіальних громад Івано-Франківської області . Вона одна із небагатьох представляла  учасникам фахових навчань роботу бібліотек Перегінської  громади в нових умовах.


    На робочій зустрічі Люба Богданівна наголосила про додержання працівниками бібліотек трудової дисципліни, про підготовку закладів культури до роботи в зимовий період, а також про другий етап вакцинації бібліотечних працівників.

   Також приємним було привітання працівників із , хоч вже минулим, Всеукраїнським Днем бібліотек. Навзаєм бібліотекар бібліотеки с. Сливки Віра Лавришин привітала Любу Богданівну із професійним святом та  днем Ангела. 



Немає коментарів:

Дописати коментар