вівторок, 22 червня 2021 р.

І знову книжковий дарунок


   Працівники  Перегінської центральної міської книгозбірні завжди щиро і безмежно вдячні за подаровані книги, бо впевнені – вони обов'язково знайдуть свого читача і стануть важливою частинкою фонду нашої бібліотеки та принесуть задоволення від прочитаного багатьом користувачам.

    Чудовим сюрпризом для нашої бібліотеки стали подаровані ще один примірник нової  книги  «Непроминальне»  та черговий збірник літературного альманаху «Ковток життя: Зима-2021», від авторки  Наталі Данилюк.

  Ще зовсім недавно журналіст газети «Галичина» Ігор Лазоришин опублікував статтю «Перегінський діамант» (Наталя Данилюк представила свою нову поетичну збірку «Непроминальне»), а вже сьогодні наші користувачі мають можливість знову і знову насолоджуватись поетичними рядками шостої поетичної збірки своєї улюбленої поетеси.


   Читаючи поезії Наталії Данилюк, зокрема і твори з нової книжки «Непроминальне», як і завжди захоплюємось ними і завжди ще хочеться читати її поезії не лише наодинці, а й для загалу – ділитися враженнями. Знайомлячись із кожною збіркою талановитої поетеси, защораз переконуємось, що її поезія нині є окрасою літературного не лише Перегінська, а й великого Прикарпаття.

Щиро дякуємо за гарний подарунок та бажаємо творчого натхнення!


Немає коментарів:

Дописати коментар