пʼятниця, 14 лютого 2020 р.

Бібліотеці з любов’ю

  Сьогодні, у День всіх закоханих, людство святкує також і одне з наймолодших свят у календарі − Міжнародний день дарування книг.
   Це - одне з наймолодших свят у календарі, започатковане у 2012 році американкою Еммі Бродмур, яке об'єднує всіх, хто любить читати. Цього дня прийнято дарувати книги рідним, друзям і знайомим. А також у цей день дарують книги… бібліотекам.
   «Бібліотеці з любов'ю» – таку назву мала акція, яка в рамках Міжнародного дня дарування книг відбулася в Перегінській міській бібліотеці 14 лютого.
   Цього чудового сонячного дня до бібліотеки з подарунками завітали найактивніші  наші користувачі – Галина Депутат та Ірина Прокопівна Куличок. Приємно було отримати подарунок і від художнього керівника гурту «Братове», перегінського гумориста Ярослава Люльчака, який подарував до бібліотеки свою першу збірку гумористичних творів «Велика діра».
   Хочемо відмітити, що вже не перший рік Перегінська міська бібліотека проводить акцію «ПОДАРУЙ БІБЛІОТЕЦІ КНИГУ» з метою поповнення книжкового фонду новими виданнями. Кожного року до цієї акції підключались активні користувачі бібліотеки, а саме: наші поети Наталія Данилюк, Галина Гринечко, Любов Соломчак (вже покійна), наш односельчанин, який проживає  у Чернігові - Віктрор Береговий,вчитель-пенсіонер Василь Попович,  Богдан Шляхтич та голова клубу «Надвечір»я» Мирослава Пилипів. 
   Щиро вдячні шановним дарувальникам за щедрість, розуміння та безкорисливість. Даруючи бібліотеці книгу, ви робите надзвичайно добру і корисну справу! Акція «Подаруй бібліотеці книгу» триватиме до кінця року.
     Кожен дар важливий для бібліотеки, адже він дає можливість продовжити життя книзі і ваші книги будуть знову і знову радувати читачів!

Немає коментарів:

Дописати коментар