вівторок, 8 травня 2018 р.

Пам'ять вічно жива

    Минуло 73 роки з часу закінчення Другої світової війни. 8 Травня - день пам'яті і примирення. Сьогодні ми віддаємо данину пам’яті тим, хто загинув на фронтах Другої Світової війни, хто віддав життя, щоб ми жили щасливо.
     До обеліску слави у Перегінську прийшли учнівська молодь  і старше покоління, працівники всіх закладів та установ селища, щоб пом’янути тих які захищали собою землю, аби над нашим  поколінням  було мирне небо.
    За жертвами  Другої світової війни священнослужителі селища відправили панахиду. Отець Михайло Бойчук наголосив, що наш народ боронив свою землю, відстоював своє право  жити під мирним небом.  До молоді звернувся отець Богдан Русинкевич із закликом не забувати про дідів і прадідів та нинішніх мужніх бійців та пам’ятати подвиг ветеранів і успішним навчанням та наполегливою працею віддячувати їм за право жити під мирним небом. Священники закликали молитися і  за загиблих, і за живих, хто нині на сході України захищає нашу мирну весну, наше сонце, наше життя.
    А дует у складі Анни та Соломії Чічак виконали пісню "Повертайся солдате"
    «Вклонімося усім полеглим, схилімо голови в журбі й задумі. Покладімо квіти до могил, в молитві пом'янімо всіх, хто не повернувся з тієї проклятої для всього світу війни.Вшануймо пам’ять тих, хто загинув в роки Другої світової війни, хто звеличив нашу землю, Героїв Небесної Сотні, воїнів та інших загиблих на Сході України у боротьбі за правду, справедливість, свободу, цілісність та єдність нашої держави» -закликала всіх присутніх ведуча Ольга Нечай.

Немає коментарів:

Дописати коментар