середу, 18 жовтня 2017 р.

Мобільний пункт консультування

      На Рожнятівщині продовжують свою роботу мобільні пункти консультування 18 жовтня на базі Перегінського бюро правової допомоги начальник відділу даного бюро О.В. Люклян  спільно з першим заступником начальника ГТУЮ в Івано-Франківській області Н. Д. Рожковецькою організували  роботу мобільного пункту консультування для мешканців сіл, які входять до складу Перегінської селищної ради.
     Серед питань, з якими зверталися жителі селища: поновлення строків і прийняття спадщини, як вирішувати земельні спори, як зареєструвати право власності на земельну ділянку, що варто передбачити при укладанні договору оренди земельної ділянки, як запобігти чи реагувати на порушення окремих пунктів договору дарування, з питань отримання житла, стягнення аліментів.
     Цікавилися перегінчани також питаннями щодо призначення та нарахування субсидій, соціального забезпечення.
      Окрім цього, селян проінформовано про національний правопросвітницький проект Міністерства юстиції України «Я МАЮ ПРАВО», основним завданням якого є підвищення рівня знань українців щодо своїх прав у різних сферах життя, правової свідомості громадян та спроможності громад захищати свої права.

Немає коментарів:

Дописати коментар