вівторок, 7 лютого 2017 р.

Лірика душі

      В наших дітях живе колосальний творчий потенціал, який потрібно розвивати і показувати світу. Перегінська школа мистецтв розширює творчу аудиторію, щоб знайти здібних і талановитих дітей і допомогти їм в їх творчому розвитку. Для цього вже не один рік в Перегінській міській бібліотеці організовуються виставки дитячих малюнків.
   7 лютого  на абонементі бібліотеки знову зайняли місце нові картини під назвою  «Лірика душі». Автором малюнків серії «Графічні роботи» є учениця 4 класу школи мистецтв – Витвицька Софія (учениця 7 класу Перегінської ЗОШ І-ІІІ ст.). Епіграфами до кожного малюнка стали куплети віршів місцевих поетів Наталії Данилюк та Любові Соломчак.
  Вчитель Оксана Петрівна  Матішак відмітила, що постійно розвиваючи інтерес гуртківців до творчих занять, керівник гуртка намагається вибрати таку форму їх проведення, при якій надається можливість самостійного творчого підходу до завдання. Слід заохочувати сміливість у пошуках нових форм та засобів вираження художнього образу, виявлення дитячої фантазії та винахідливості та повинен корегувати творчу діяльність вихованців, тактично допомагаючи їм у виконанні поставленого завдання, розвиваючи у них здібність вибирати тему.
  Привітала юну художницю із відкриття виставки  завідуюча бібліотекою Галина Василів. Вона відзначила, що всі ми вболіваємо сьогодні за наших дітей, а  виставки образотворчого мистецтва яскраво демонструють своєрідність дитячої творчості, любов дітей до мистецтва, їх вміння бачити прекрасне в житті та передавати його в своїх творчих роботах.
    Організатори вірять, що виставка дитячих робіт  подарує юним учасникам віру в себе і в щасливе майбутнє нашої країни.

Немає коментарів:

Дописати коментар