четвер, 21 липня 2016 р.

Літо - пора відпусток та відпочинку.

     Літо… Як багато в цьому слові "сплелось" та "відгукнулось" - відпустки, канікули, численні поїздки, враження, зустрічі. Чимало хто мріє про відпочинок біля моря, дехто вирушить у захоплюючі подорожі до давно омріяних місць. А  чернігівчани - гості нашої бібліотеки приїхали на відпочинок на Прикарпаття. Вже не один рік на Бойківщину, у селище Перегінське, із своєю сім’єю приїздить спортивний журналіст  Чернігівщини, член Національної спілки журналістів України, лауреат республіканських премій по висвітленню проблем спорту, «Найкращий спортивний журналіст» Віктор Григорович Береговий. 
     Сам родом із Полтавщини, свої дитячі та юнацькі роки провів у Перегінську, а дальше доля закинула його на Чернігівщину, де і до сьогоднішнього дня проживає із сім’єю та працює спортивним журналістом в обласній газеті.  Минулими роками, перебуваючи у Перегінську, завжди заходив до бібліотеки почитати новини району та області, поспілкуватись із працівниками. Приємно було, коли два роки тому Віктор Григорович завітав до нашого закладу із дружиною – Наталею Василівною. А в цьому році прийшли ще й їхні дві дочки та дві онучки. Гості взяли почитати нові твори Мирослава Дочинця, ознайомилися із книгою «Мойсей українського Духа» про унікальну особистість України , видатного українця Митрополита Андрея Шептицького. Заодно Віктор Григорович дякував директору Рожнятівської централізованої бібліотечної системи, заслуженому працівнику культури Марії Василівні Рибчак за подарований буклет «Митрополит Андрей Шептицький та Рожнятівщина» та за екскурсію до ретро-бібліотеки. Внучки скористалися послугами дитячої бібліотеки.
     «Бібліотека – це один із запланованих  закладів, куди нам хочеться зайти під час відпустки. Адже тут можна відпочити, поспілкуватись, скористатись Інтернетом, взяти нову книгу», – каже Наталя Василівна. «Тут дуже затишно, приємно. Нам дуже сподобались картини бойківського художника Володимира Харченка, які прикрашають стіни читального залу. Вдячні за гостинність бібліотечним працівникам.»
     А в свою чергу бібліотечні працівники завжди раді зустрічі та чекатимуть їх ще й в наступному році

Немає коментарів:

Дописати коментар