четвер, 16 грудня 2021 р.

Святкуй Різдво з книгою



   Ось і прийшла зима. Зима - це перший сніг, це свята, віра в чудеса та казку... Це свято Миколая, Новий Рік, ялинка, подарунки...
   Наближається найчарівніший час, коли всі навкруги поринають в атмосферу підготовки до Різдвяних та Новорічних свят.  З нетерпінням, надіями та сподіваннями чекають на свята і дорослі, і діти. Адже це, мабуть, найчарівніший час року, коли люди поринають в атмосферу дива і дарують собі та своїм близьким незабутню казку. 
   Традиційно, в  Перегінській центральній міській бібліотеці перед днем  Святого Миколая розпочалися новорічно – різдвяні свята. І хоча вони оповиті власними традиціями і звичаями кожного, все ж можна розширити свій світогляд, переглянути нові тенденції у святкуванні, поповнити скарбничку ідей і знайти щось нове.

  В переддень святкування дня святого Миколая, коли в Україні стартує час подарунків, бібліотека  отримала  книги від читачів, які долучилися до акції    « Подаруй книгу  бібліотеці». 

   Ми отримали   художню літературу,  новинки сучасної української літератури, світову класику, а також першу поетичну книгу «Зерна добра і любові» поетеси із Ясеня, членкині літературного об’єднання «Горгани» Зіни Смик.


Запрошуємо до бібліотеки відвідати книжкову виставку « Святкуй Різдво з книгою».


    Працівники Перегінської  центральної  міської бібліотеки щиро вдячні кожному,хто долучається до акції «Подаруй бібліотеці книгу» та зробив подарунки  нашим користувачам  бібліотеки.

 Від щирого серця вітаємо вас з прийдешніми святами! Бажаємо міцного здоров’я та родинного благополуччя.


Немає коментарів:

Дописати коментар