пʼятницю, 16 березня 2018 р.

Правова допомога громадянам

    З метою розширення доступу громадян до безоплатної правової допомоги, Перегінським бюро правової допомоги Калуського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги створено два дистанційні пункти доступу до безоплатної правової допомоги, в яких працівники бюро правової допомоги проводять консультування громадян.
      Такий дистанційний пункт доступу до безоплатної правової допомоги діє у приміщенні Перегінської міської бібліотеки. В другий четвер кожного місяця відвідувачі закладу можуть отримати консультації та роз’яснення з правових питань, які надають спеціалісти бюро.
       15 березня 2018 року проведено чергове консультування громадян з правових питань в дистанційному пункті доступу до безоплатної правової допомоги в приміщенні Перегінської міської бібліотеки. Через функції системи «Бібліоміст», жителі навколишніх сіл отримують правові консультації та поради фахівців від юристів Перегінського бюро правової допомоги.
   Завдяки створеним дистанційним пунктам доступу до безоплатної правової допомоги присутні мали змогу отримати консультації з різних правових питань. Усім відвідувачам роздано інформаційні буклети та повідомлено контактні дані, за якими вони можуть звертатися для отримання безоплатної правової допомоги.

Немає коментарів:

Дописати коментар