вівторок, 1 серпня 2017 р.

Дружній візит

   З дружнім візитом протягом  липня місяця 2017 року в  Перегінську знову відпочивала  родина Берегових  з Чернігова. Вони вже неодноразово відвідують цей чудовий бойківський край і постійно користуються послугами Перегінських бібліотек. І на цей раз Віктор Григорович прийшов відвідати книгозбірню  та з найкращими побажаннями подарував бібліотеці другий випуск книги «Спортивне сузір»я Чернігівщини» (перше видання бібліотека одержала раніше).

      В теплій атмосфері проходило приємне спілкування з Наталією Володимирівною та їхніми дочками і онуками. Вони  завжди цікавляться новинами бібліотек нашого району, заходячи на сайт районної бібліотеки та блог Перегінської бібліотеки. А також задоволені книжковим фондом бібліотеки. З приємністю розглянули виставку малюнків «Лірика душі» учениці школи мистецтв Софії Витвицької.


  Завідуюча бібліотекою Галина Василів подякувала гостям за цінні подарунки та хвилини цікавого спілкування, побажала  і надалі  пам’ятати про заклади культури селища, де для них завжди відкриті двері.

Немає коментарів:

Дописати коментар