пʼятницю, 7 квітня 2017 р.

Будуйте храм в своїй душі

     Піст є дуже важливим моментом в житті кожної людини. В пості людина зосереджується і щиро кається перед Богом, змінюється не тільки фізично, але й духовно. 
     Багато користувачів Перегінської  міської бібліотеки мали бажання в цей час посту читати духовну  літературу. А як підсумок, на черговому засіданні клубу «Надвечір»я» працівники бібліотеки провели годину духовності «Будуйте храм в своїй душі» за книгами відомої талановитої письменниці, володарки Золотого Пера, члена Спілки письменників України, заслуженого журналіста України, лауреата премії ім. Василя Стефаника та Марка Черемшини – Калини Ватаманюк.
    Працівники бібліотеки ознайомили присутніх з цією непересічною особистістю, розповіли про її дар слова, який вона не розтратила на дорогах  життя, познайомили з книгами, які вийшли з-під пера письменниці. Особливо припали до душі поради від Калини Ватаманюк, в яких простежуються поняття власної місії на землі. Для присутніх була оформлена тематична викладка «Сотворімо себе, обираючи вічність», де були представлені не тільки твори К. Ватаманюк, але й інші твори на духовну тематику. 
    В книжках подано уроки духовної краси, від яких залежить наша доля,  наше життя. Авторка веде читача у світ добра, милосердя і любові, відкриває віконце духовно-пізнавального світу через слово, кличе читача здійснити мандрівку внутрішніми дорогами душі і серця.    
     Книги авторки користуються великою популярністю у користувачів
     На завершення всі присутні співали духовні пісні «Під хрест твій стаю», «Моліться батьки», «Страдальна мати» та інші страсні пісні
    

Немає коментарів:

Дописати коментар