пʼятниця, 3 січня 2020 р.

Зима багата святами

   
                                                          
                                     Здається, немає світлішого свята, ніж Різдво, коли дім наповнюється пахощами ялинки, світлом мерехтливих вогнів і очікуванням справжнього дива. І не так суттєво, коли його святкуєш – 25 грудня чи 7 січня, бо головне – це світлі почуття, які сповнюють тебе в цей час і віра в добро.
     Бібліотекарі Перегінської міської бібліотеки влаштували новорічно-різдвяну виставку «Зима багата святами» на якій рекомендовані цікаві книги , в яких можна поринути у таємничу, сповнену див Різдвяну ніч та знайти безліч корисної інформації, як підготуватися до величного свята і збагатитися духовно.
 Також вже традиційно експонується виставка дитячих малюнків “Україна колядує”, учнів Перегінської  дитячої школи мистецтв, викладач Оксана Матішак. Саме атмосфера, яку створила різдвяна  виставка маленьких майстрів пензля, дозволила присутнім зануритись в казку Різдва. 

    Тож всіх користувачів бібліотеки вітаємо з Новим роком та Різдвом Христовим!Нехай у ці дні збуваються усі мрії і сподівання, а ми щасливо заживемо у нашій рідній Україні. Різдво Христове хай накриє хвилею благополуччя, залишивши всі неприємності далеко в минулому!

Немає коментарів:

Дописати коментар