четвер, 11 липня 2024 р.

Орієнтир для молоді

  

  Профорієнтаційна робота – один з важливих напрямків роботи бібліотек з молоддю. Це системна робота, що включає в себе надання інформації про різні професії та популяризацію профорієнтаційної літератури.
   Одним із найважливіших кроків у житті кожного є вибір професії. Від того, яким буде цей вибір залежить, як складеться подальше життя. Для прийняття правильного рішення при виборі професії необхідно враховувати ряд факторів – власні побажання, психологічні особливості та можливості й потреби ринку праці. Своє майбутнє ми визначаємо задовго до останнього шкільного дзвоника.
   Безумовно, якісна вища освіта є важливою складовою в житті кожної людини, вона дозволяє рухатися вперед та досягати своєї мети. Освіта забезпечує впевненість і власних думок, позицій, ідей. Наявність якісної освіти змінює ставлення до вас і підвищує ваш   статус. Зробити правильний професійний вибір – значить знайти своє місце в житті, визначити свою долю.
  Ми запрошуємо усіх бажаючих, а особливо учнів випускних класів, до Перегінської центральної міської бібліотеки переглянути матеріали та літературу, які представлені на виставці «Орієнтир для молоді». 
 

   Читачів бібліотеки також знайомлять з Інтернет ресурсами, за допомогою яких вони мають змогу отримати всю необхідну інформацію щодо навчання та побудови кар’єри, отримати необхідні знання і навички. визначити свої сильні та слабкі сторони, віртуально відвідати компанії та отримати кваліфіковані консультації кар’єрних радників.


Немає коментарів:

Дописати коментар