середа, 1 травня 2024 р.

Великдень іде – свято в душу несе

 

 
 Наближається одне з найбільших християнських свят – Великдень. Всі ми чекаємо цей день з великими надіями та сподіваннями, що нарешті настане мир і спокій на нашій рідній землі.
 Великдень вважають початком нового життя, з ним пов’язано багато традицій і звичаїв, які дійшли до нас від наших предків. Символами Пасхи є усе, що символізує вічне Життя, Оновлення та Світло. Це свято має свої традиції, які встановлювалися протягом багатьох століть.
  А ми пропонуємо вашій увазі книжкову виставку – інсталяцію "Великдень іде – свято в душу несе". На виставці представлені видання про народні традиції відзначення Великодня. Що потрібно покласти у святковий кошик, смачні рецепти пасок, великоднього печива та красиві декорації для своєї оселі.



 Це дійсно Великий день, який прославляє Ісуса Христа, Він знаменує собою любов до життя, перемогу над смертю і надію на вічне існування.
 З прийдешнім вас святом! Хай Христове Воскресіння принесе у вашу оселю щастя та взаєморозуміння. У Великдень дуже важливо пробачати і бути пробаченим. Хай кожен день буде сповнений яскравим світлом надії  на добро, перемогу та мир…            
  

Немає коментарів:

Дописати коментар