пʼятниця, 10 травня 2024 р.

Мама, найдорожча, на світі єдина

   
 
   Мама, матуся, матінка, мамочка…
   Скільки емоцій, відчуттів та мурашок виникає по тілі у кожного, хто почує це слово. Хіба хтось може бути ближчим за неї? Вона дарує нам життя, вчить усіх життєвих почуттів, оберігає від негараздів, допомагає у всьому, переживає , підтримує, піклується та спостерігає нами. Мама! Це слово, на перший погляд, таке просте. Але скільки в ньому добра, радості, тепла, віри та надії. У другу неділю травня в Україні відзначають День Матері – свято щирої взаємної любові.
  До Дня Матері працівники Перегінської центральної міської бібліотеки спільно із викладачем класу образотворчого мистецтва  КЗ Перегінської ДШМ  Оксаною Матішак підготували виставку учнівських робіт присвячених Дню Матері «Мама, найдорожча, на світі єдина». 


  То ж зі святом вас, найрідніші матусі! Пам’ятайте, як би далеко не були ми одне від одного, ви завжди у наших серцях. 
  Господи, бережи наших матерів! Дай витримки тим, хто чекає сина чи доньку з війни, дай стійкості тим, хто нажаль уже ніколи не дочекається своєї дитини із фронту, допоможи здолати нестерпний біль тим,  хто втратив рідне  дитя в мирних містах і селах,  куди росія принесла смерть. Господи, дай їм міцного здоров’я на многії і многії літа! 

Немає коментарів:

Дописати коментар