Сторінки

четвер, 4 липня 2024 р.

Обереги української родини

   

   «З родини йде життя людини»– говорить українська народна мудрість.
  Родина – що може бути важливішим від сімейного вогнища, де ти можеш розслабитися, відпочити, а також отримати душевну рівновагу. Родина – це найближчі тобі люди, які завжди готові допомогти, підтримати у скрутну хвилину. Тільки з членами своєї родини ти можеш розділити свої радощі, досягнення, а також невдачі та важкі моменти життя. Саме тому День родини, що святкується в Україні щорічно 8 липня, є надзвичайно важливим для кожного з нас.       Інколи буває, що ми забуваємо про важливість родинного вогнища, перестаємо цінувати одне одного, мета ж цього свята знову згуртувати членів родини.
  Зародження  міцної та дружної сім’ї починається  з традицій та цінностей, які передаються українцями з покоління в покоління.
  Українська родина завжди була і залишається осередком збереження духовної і культурної спадщини нації. Саме тут кожна людина черпає сили та натхнення. Справжня родина робить людину більш згуртованою, душевною та стійкою.
  До найродиннішого свята в Україні пропонуємо перегляд книжкової виставки-інсталяції «Обереги української родини», яка організована в Перегінській центральній міській бібліотеці. Література, представлена на виставці, розповідає про давні традиції українського народу про створення родини, виховання дітей в любові до людей, природи, рідного краю, мови, пісні. 

   Особлива увага приділена літературі, що присвячена оберегам української родини, завдячуючи яким, народ зберіг свою родовідну пам’ять, історію, культуру. Виставка розкриває взаємовідносини в родині, допомагає правильно виховати підростаюче покоління в гармонії та родинному затишку.
  Тож зичимо кожній родині міцного здоров'я, благополуччя, миру, злагоди та любові! Нехай щасливими і вдячними зростають діти! Нехай шану та повагу мають дорослі! Нехай для кожного родина залишається надійною фортецею, тим місцем, де завжди зрозуміють, підтримають і допоможуть!
Ми – велика українська родина! Разом – до Перемоги!

Немає коментарів:

Дописати коментар