Сторінки

пʼятниця, 21 червня 2024 р.

Пам’ять про подвиг

  

  Війна – чорне слово, яке забирало людські життя, руйнувало долі людей та позбавляло їх щасливого майбутнього. Це слово викликає занадто багато тривоги та страху.
  Щороку 22 червня український народ ушановує світлу пам’ять мільйонів земляків, життя яких обірвала Друга світова війна. Горем і болем вона увірвалася в кожну українську домівку, кривавою лінією пройшла через кожне серце, кожну долю. Цей день для нас наповнений трагічними спогадами й болем.
  Кожен раз в цей День ми згадуємо  про тих, хто першим прийняв на себе цей страшний удар і про тих, чиї життя були покалічені і зруйновані. Вони були, схожими на нас. З тими ж бажаннями, з тією ж жагою до життя. Вони теж хотіли жити в мирі та злагоді …
  Сьогодні в Україні знову війна. Жертвами російської агресії стають мирні українці, дорослі та діти. Сини та доньки українського народу зі зброєю в руках боронять рідну землю від агресора, захищають територіальну цілісність і незалежність України, нашу свободу, наше життя та майбутнє. 
   До Дня скорботи і вшанування пам’яті жертв війни пропонуємо тематичну викладку літератури «Пам’ять про подвиг». На виставці представлено сучасні видання історії України періоду Другої світової війни.

     Наш священний обов’язок – навіки зберегти пам’ять про воїнів – визволителів, які боронили і знову, зі зброєю в руках, захищають наші кордони, нашу свободу, наш власний демократичний вибір. 
Вічна пам’ять загиблим. Честь і слава нашим Героям!
Слава Україні!


Немає коментарів:

Дописати коментар